Meetsysteem Personal Sleep Advisor

De Personal Sleep Advisor is een meetsysteem dat kan helpen bij de keuze van een matras. De PSA analyseert nauwkeurig de lichamelijke eigenschappen en persoonlijke wensen van de gebruiker. Met de Personal Sleep Advisor bent u verzekerd van het voor u juiste matras.

Hoe gaat de PSA te werk?
drukverdeling gemeten met de PSA

Een adviseur zal als eerste enkele gegevens vragen. Een vraag kan zijn of er vaak op de rug wordt geslapen, of misschien meer op de zij. Ook zal de adviseur vragen naar gegevens over bijvoorbeeld lengte en voorkeur voor een harde of zachte matras.

Als de gegevens zijn verzameld worden deze ingevoerd in de computer, waarna de Personal Sleep Advisor alle slaapsystemen uit het assortiment selecteert die voldoen aan de wensen en eisen. Samen met de adviseur wordt een keuze gemaakt uit slaapsystemen, die exact geanalyseerd worden op drukverdelings-eigenschappen. Voor deze analyse heeft Eastborn een speciale meetmat ontwikkeld. In deze meetmat zitten 400 kleine weegschaaltjes, die de drukverdeling van het lichaam op het slaapsysteem precies kunnen meten.

Advies m.b.v de PSA Na een zorgvuldige analyse samen met de adviseur kan een op het lichaam afgestemd slaapsysteem geadviseerd worden. Hierdoor weet u zeker, dat u uw lichaam het beste slaapsysteem gunt, want..

..meten is weten!!

Kijk waar de dichtsbijzijnde PSA-dealer zich bevindt.