Pocketvering matrassen

Optimale ondersteuning: dat is wat u mag verwachten van pocketvering matrassen. De pocketveren zitten namelijk stuk voor stuk in losse zakjes die alleen in het midden met elkaar zijn verlijmd. Hierdoor kunnen deze tonvormige veren onafhankelijk van elkaar bewegen.

Hierdoor kan elke pocketveer zich individueel en optimaal aanpassen aan het lichaam. De algemene regel is: hoe meer veren per m2, hoe beter de ondersteuning is.

transpiratievocht kan snel en effici�nt worden afgevoerd In een pocketvering matras wordt transpiratievocht snel en effici�nt afgevoerd. Bovendien blijft de matras ook in de zomer lekker koel door de goede luchtcirculatie. Eastborn heeft al haar pocketvering matrassen voorzien van een schoudercomfort-zone. De pocketvering matrassen worden uitsluitend afgewerkt met de beste materialen, zoals Talalay latex, latex, koudschuim, jute en paardenhaar.

Traditionele Pocket

De Traditionele Pocket slaapsystemen met 240 veren per m2 kenmerken zich door een soepel tot normaal ligcomfort.

Pocket Premium

De Pocket Premium slaapsystemen met 300 individuele ondersteuningpunten per m2 geven een stevig ligcomfort door de geneste structuur van de pockets.

Multipocket

Bovenaanzicht van een pocketvering matras Hoe gevoeliger uw lichaam, hoe meer veren per m2 aan te bevelen zijn. De souplesse wordt gecre�erd door een dunnere draaddikte en meer slagen per veer.

Advanced Pocket

Het pluspunt van de veren van de Advanced Pocket matrassen is dat ze electrothermisch gehard zijn. Na het draaien van de veer wordt de temperatuur gedurende korte tijd verhoogd naar 400 �C. De moleculaire structuur in het staaldraad van de veer neemt na het hardingsproces haar oorspronkelijke vorm weer aan. Ook na vele jaren van intensief gebruik komt de Advanced Pocketveer steeds weer terug in z'n oorspronkelijke stand.

Door de toepassing van deze hoogwaardige veredelingstechnologie wordt het comfort tijdens de hele levensduur van de matras gewaarborgd. Conformiteit en duurzaamheid ten top! Advanced Pocket matrassen zijn leverbaar met 240, 300, 375, 500 en zelfs met 1000 veren per m2.

Comfortlagen en drukverdelers

Voor een behaaglijk ligcomfort worden hoogwaardige materialen als toplaag toegepast, zoals Talalay latex, Traditionele latex, Koud- of kwaliteitsschuim. Het comfort wordt versterkt door de natuurlijke jute of gelatexeerde paardenhaar drukverdelers. Deze vangen samen met de kwaliteitstoplagen het gewicht van het lichaam op en verdelen de druk optimaal over zo veel mogelijk veren.