Koudschuim matrassen

Koudschuim matrassen kenmerken zich door de uitstekende elasticiteit. De celstructuur van deze matras is open en geeft samen met de profilering een uitstekende luchtcirculatie en ventilatie. Met name de persoonlijke factor conformiteit staat bij deze matrassen voorop. Dankzij de elasticiteit zijn ze prima toepasbaar bij verstelbare bodems.

vorming naar het lichaam van het visco elastisch schuim Een bijzondere variant op dit type matrassen zijn de koudschuimmatrassen met traagschuim. De drukverlagende eigenschappen van deze speciale schuimsoort zijn aan te bevelen voor mensen met gevoelige gewrichten en spieren. Door een combinatie van lichaamsgewicht en -warmte vormt het traagschuim zich namelijk exact naar het lichaam. Het resultaat is een slaapsysteem, waarbij de tegendruk op het lichaam minimaal is.

De traagschuim matrassen van Eastborn worden voorzien van de Fresssh! garantie. Dit houdt onder andere in dat de hoes van de matras een speciale behandeling krijgt. Dit gepatenteerde materiaal zorgt ervoor dat het transpiratievocht snel wordt opgenomen en tevens verspreid wordt over een grote oppervlakte. Dit betekent dat de hoezen die Fressh! zijn het opgenomen vocht ook weer sneller kunnen verdampen, waardoor ze droog en aangenaam aanvoelen. De Fresssh!-behandeling voorkomt bovendien, dat het opgenomen transpiratievocht in de matrassen verdwijnt zonder dat de luchtcirculatie vermindert.